De fysiotherapeut

 erwin

Mijn naam is Erwin Vermeulen. Ik ben afgestudeerd aan de Hoge School Midden Nederland – sectie Fysiotherapie. Naast tal van cursussen studeerde ik in 1997 af aan de SOMT als manueeltherapeut. In 2008 behaalde ik mijn certificaat van de opleiding 'Myofasciale pijn Seminars' in Groningen. Ik begon mijn loopbaan bij voetbalclub Ajax in Amsterdam. Hierna ben ik achtereenvolgens gaan werken in een particuliere praktijk in Vleuten en Utrecht, een algemeen ziekenhuis in Sliedrecht waarna ik in 2000 in dienst trad als bedrijfsfysiotherapeut bij Fysergo.
Sinds 2003 werk ik als maatschapslid in de fysiotherapiepraktijk van het Gezondheidscentrum Zeist West.
Uit deze verschillende werkervaringen heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van nek, schouder, armklachten (onder andere RSI/CANS, slijmbeurs/bursitisklachten, hoofdpijn, migraine, frozen shoulder en posttraumatische klachten zoals whiplashklachten). Mijn grote passie is de behandeling van triggerpoints geworden nadat ik in 2004 hiermee in aanraking kwam. Sindsdien heb ik hierin uitgebreide scholing gedaan en mij verder verdiept in de zgn. myofasciale pijnklachten
Zo  mocht ik in 2010 één dag per week in de praktijk voor nek, schouder en armklachten in Groningen werken. Dit instituut behandelt patienten met complexe en langdurige klachten. Bovendien verzorgt het instituut de meest uitgebreide opleiding op het gebied van de myofasciale pijnklachten en werkt nauw samen met het internationaal erkende instituut Myopain Seminars, Bethesda, MD, USA.
In 2011 en 2012 assisteerde ik regelmatig bij de Dry Needlingcursus van 'Myofasciale pijn Seminars' te Groningen. Naast bovenstaande werk ik één dag per week als bedrijfsfysiotherapeut voor Ordina, een landelijk ICT bedrijf. Met ingang van 1 januari 2014 werk ik 1 dagdeel in de week bij Equens in Utrecht.