Referenties

Al 10 jaar had ik last van een pijnlijke schouder. Na bezoeken aan neuroloog, orthopeed en ceasar therapeute had ik de moed opgegeven om er ooit nog eens vanaf te komen. Een vriend wees mij op de mogelijkheid van een myofasciaal pijnsyndroom. Zou dat het zijn?
Ik besloot om een poging te wagen. Ik werd behandeld voor/ aan triggerpoints. De behandeling was helemaal nieuw voor mij. Ik wist ook niet wat ik er van moest verwachten, dus begon ik er helemaal blanco aan. De behandeling met kleine "naaldjes" was soms een beetje pijnlijk, maar al na de eerste behandeling geloofde ik er in. Ook door de goede uitleg wat het was en wat er ging gebeuren. Na mijn skivakantie ben ik voor de zekerheid nog terug geweest. Ik moet zeggen dat na een twaalftal behandelingen mijn klachten voor 90% zijn verdwenen. Ik ben heel blij dat ik deze triggerpointbehandeling heb gedaan. Ik kan het iedereeen aanbevelen.
 
Gerda van Geffen-Makkelie, Zeist
 
 __________________________________________________________________________
 
 
De uitvinding van de eeuw!

Al jaren nam ik als alleenstaande moeder letterlijk alle ‘lasten op mijn schouders’. In de loop der jaren kreeg ik steeds meer last van mijn nek, rug en schouders. Ik was hiervoor al meerdere malen onder behandeling geweest bij een reguliere fysiotherapeut. Maar het probleem was terugkerend. Sinds een aantal jaren is Erwin Vermeulen een dag in de week werkzaam bij mijn werkgever Ordina. Hij gaf aan dat hij werkte met een nieuwe methode, Dry Needling, en dat hij daar al geweldige resultaten mee had geboekt. Onder het mom niet geschoten altijd mis ben ik in behandeling gegaan bij Erwin. En met een meer dan geweldig resultaat! Ik ben van mijn nek en schouder klachten af. Ook heeft hij me door middel van Dry Needling afgeholpen van twee overbelaste (tennis) armen. Op dit moment ben ik bij hem onder behandeling voor lage rugklachten. Ook hier zit een overbelastingsprobleem wat ik in de loop der jaren heb opgebouwd. Ook hier merk ik de resultaten al van. De behandeling is goed te doen en als het naaldje echt op de goede plek wordt ingebracht en de triggerpoints behandeld worden, dan voel je ook echt de herkenbare pijn. Na de behandeling kan er een klein beetje napijn en een beurs gevoel zijn, maar het is prima te doen!

Kortom, Erwin bedankt! Voor mij is dit echt de uitvinding van de eeuw!

Mariska Nieuwenhuis

________________________________________________________________________

Twintig jaar geleden hield ik aan een ongeluk chronische hoofdpijn over. Jarenlang heb ik tevergeefs allelei therapieen geprobeerd. Vorig jaar wees iemand me op de dry needling techniek van Erwin. Ik zag er weinig in maar had niets te verliezen. Ik ben heel blij dat ik mijn twijfels overboord gezet heb. Ik heb heel veel baat bij zijn behandeling. Mijn hoofdpijn is vrijwel verdwenen.

G.B